logo e-mail curl frankrijk
sfeer
       
  La maison du cerf heeft een kleinschalige structuur, wij ontvangen maximaal 15 personen, dus u heeft alle ruimte om te ontspannen en van de rust te genieten. Ons ruime huis heeft van origine een stoer en authentiek karakter maar is speels en kleurrijk ingericht en heeft daardoor een heel eigen uitstraling.

Persoonlijke aandacht voor onze gasten vinden wij leuk, wij vertellen u graag over de omgeving en welke uitstapjes u kunt maken. Alleen als u dat wilt natuurlijk, wij respecteren het als u liever uw eigen plan trekt.

In de omgeving is heel veel te doen, maar wilt u alleen maar onthaasten, lekker eten en eigenlijk helemaal niets doen, dan zit u bij ons ook helemaal goed. Wij hebben een bibliotheek waar u een boek of tijdschrift uit kunt zoeken dat u lekker in een luie stoel of in de hangmat onder de fruitbomen kunt uitlezen. Ziet u het al voor zich?

Voor ons huis ligt een prachtige bomentuin van 2 hectare waarin u heerlijk kunt relaxen. Vaak krijgt u daarbij gezelschap van onze kippen en onze 2 vriendelijke honden. In het huis hebben we diverse openbare ruimtes speciaal voor u. De bibliotheek, de huiskamer en een grote lounge/spelletjesruimte. U hoeft dus niet op de kamer te blijven als u een keer niet weg wilt.

Ons huis is uw huis, wij houden er van dat u zich hier thuisvoelt.
 
       
       
  sfeerimpressie
       
  sfeerimpressie
       
  sfeerimpressie
       
       
  Bij het huren van een kamer krijgt u natuurlijk een uitgebreid ontbijt met oa. huisgemaakte jam, kaas vleeswaren en een vers (gekookt of gebakken) eitje van onze kippen, maar u kunt ’s avonds ook bij ons eten. Samen met de andere gasten eet u bij voorkeur aan onze lange tafel buiten op het terras met prachtig uitzicht op de tuin.

Wij serveren bijna iedere dag table d'hôte met verse maaltijden. Daarbij maken we gebruik van biologische groenten uit eigen tuin of van de markt en biologisch scharrelvlees. Wij hebben een wijnkaart met oa regionale wijnen. De kindjes eten als het kan eerder, voor hen hebben we een speciaal kindermenu. Wilt u mee eten? Dan kunt u dat bij het reserveren vast aangeven. Voor meer informatie kijkt u op de pagina prijzen.
 
       
       
  lekker eten
       
       
  In de buurt zijn diverse leuke restaurantjes, dus als u liever uit eten wilt dan kan dat natuurlijk ook. Als u wilt dan reserveren wij graag voor u. Ons uitgangspunt is rust, in een ongedwongen omgeving waar u lekker vakantie kunt vieren.  
       
       
  Buiten ontbijten
       
  Buiten ontbijten